Aqua-Garant Regenbogenforelle

Mirë se erdhët tek Aqua Garant!

Aqua-Grant-Ushqim i peshkut, prodhohet nga ndermarrja austriake "Garant-Tiernahrung" për tregun e Europës se mesme dhe lindore. Teknologji e pjekur ekstruduar, me cilësi të lartë të lëndes së parë, posedim i laborit tonë dhe sipas ISO dhe HACCP produksion me vërtetim, që garanton ushqim me cilësi të lartë dhe BIO, për shumë lloje të peshqeve.

PESHK ISTOGU Sh.P.K.
RR Arben Januzaj, Istog
+37745945175  |  +37744549261

broshurë