Aqua-Garant Regenbogenforelle

Добредојдовте во Aqua Garant!

Aqua Garant храната за риби ја произведува австриската компанија „Garant Tiernahrung“, а наменето за пазарите од регионот на централна и источна Европа. Целосно развиената висока технологија за екструдирање, високиот квалитет на користените состојки како и сопствена лабораторија и производство сертифицирани по ISO и HACCP стандардите, гарантираат висок квалитет на докажана и здрава храна за повеќе видови на риба.

Aqua Garant -  Австриска квалитетна храна, за квалитетни риби.